.

.

New
Een Japanse damascus staal mes hoogwaardige schilmesje sharp keukenmessen 5 inch VG10 damascus messen

Een Japanse damascus staal mes hoogwaardige schilmesje sharp keukenmessen 5 inch VG10 damascus messen

€ 24.92

Bedrag
In voorraad

naam : 5 inch Damascus fruit mes/Damascus staal
rand : Duitsland geïmporteerd VG10 staal core Damascus meer dan 71 lagen staal/super, spray lijnen
hen : Spanje makar torens handvat
HRc : 60-62
kenmerken : scherp en duurzaam; milieu gezondheid; licht en energiebesparing, met de beste chef!
scherpte rating : 5.4-6.0 N snijden kracht (super)verpakking : geschenkdoos verpakkinggewicht : 210g (doos)[materiaal] : blade voor invoer van Damascus staal, hoogwaardige staal door smeden herhaaldelijk hit, vertegenwoordigen de natuurlijke smeden staal lijnen, sharp en weergaloos, handvat de Vietnam superieure pakkahout grondstoffen om gecombineerd met traditionele handvat smeden proces, ontspannen voelen en snijden glad
Damascus staal, die is de beste materiaal van snijgereedschap; de decoratieve patroon op de Damascus staal mes is in principe twee soorten verschillende materialen, en samengesteld uit kunstmatige smeden patroon! licht is pure sneeuw heldere carbon iron hardheid groter is dan de glas, de structuur van donkere plaats behoort voss Tian Tie en wave om de ijzer de algehele carbon inhoud is ongeveer tussen 1.5 ~ 2.0%, de taaiheid van wave verspreid gelijkmatig om ijzer in de harde sneeuw dan glas Ming houtskool ijzer, maken kan op de Damascus staal mes is zeer scherp mes, maar ook zeer taai en niet gebroken blade.
een top snijgereedschap behoeften juiste zorg :
niet lange zal Damascus staal cutter wordt in een lederen schede opslag, omdat de schede kan gemakkelijk absorberen vocht in de lucht. ook gebruik geen andere scabbard tool opslag. elk van de Damascus blade heeft de schede van een speciale custom, lederen componenten van deze zeer flexibiliteit na speciale behandeling met vocht, maar ook de cutter kan niet in de trekken proces van slijtage.
andere, Damascus staal mes ook moet zorgen, beste methode is om regelmatig om gentle lappen en polijsten tool en gebruik de Renaissance idee voor coating, en dan met een zachte katoenen doek polijsten. andere manier is Gekookt Lijnzaadolie, vlas zaad Olie (gekookt), blade en toepassen weer na ongeveer 10 minuten en dan gebruik schoon zonder katoen flanel veeg overtollige Olie, dan minstens 48 uur te droog, kan vormen een laag beschermende film op mes.

Meer gegevens

Merknaam:
Fairyland Knight
Mes:
Cleaver
Materiaal:
Metaal
Metalen:
Koolstofstaal
Certificering:
CE / EU,CIQ
Eigenschap:
Milieuvriendelijk,Stocked
Type:
Messen
Vernieuwd

Producten in categorie